Zandstempels in Groningen

Heb je een zandstempel, smiley, lachende afdruk of glimlach gevonden in Groningen? Super! Bezorgde het jou een glimlach? Dan is ons doel geslaagd! Geef die glimlach door en geniet lekker van de zomer!

Ruim 1000 glimlachen verspreid ;)

In de zomeravond en nacht van 9 op 10 augustus hebben we meer dan 1000 glimlachen en smileys verspreid door Groningen. 

Een eigen zandstempel laten maken?

We kunnen zandstempels laten maken met een eigen ontwerp. Dit wordt verzorgd door De Graveerbroeders. Als je per mail aangeeft wat de wensen zijn, dan bellen we je om de mogelijkheden te bespreken.

 

Stempel aanvragen

 

Glimlachers is de plek voor positief nieuws, inspiratie en hartverwarmende initiatieven in het Noorden. De focus daarbij ligt op lokaal, sociaal, groen en duurzaam. Nieuws dat een glimlach kan opwekken, daar wordt toch iedereen blij van?!

Zelf positief nieuws of
 inspiratie melden? Graag!

Laat het ons weten en houd onze Instagrampagina in de gaten. Alles voor die glimlach! ;)

Nieuws melden

Lokale ondernemers en organisaties

We hebben veel sympathie voor lokale ondernemers, pioniers, mensen die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken. Juist die mensen zorgen voor het unieke karakter van een stad of dorp. Glimlachers zet deze mensen en hun organisaties graag extra in de schijnwerpers.

Ondernemer(s) of een organisatie aandragen?

Laat het ons weten

Hartverwarmende initiatieven in het Noorden

Wij willen graag hartverwarmende initiatieven steunen in onze eigen omgeving. Daarom zijn we begonnen met een overzicht, dat we graag uitbreiden om ook anderen te inspireren. Samen kunnen we door een kleine bijdrage soms van grote waarde zijn voor elkaar!

Ken jij een initiatief dat aandacht verdient?

Laat het ons weten

“De glimlach van een kind doet je beseffen dat je leeft”

Waarom Glimlachers?

Wij willen onze eigen omgeving een beetje mooier maken. Het goede, positieve nieuws en mooie initiatieven meer belichten. Als tegenhanger van alle ellende in de wereld, crises en het veelal negatieve nieuws dat de media beheerst. Uiteraard zijn we niet wars van de ontwikkelingen in de wereld, maar dit krijgt al genoeg aandacht. Gewoon een simpele glimlach verspreiden, daar word je toch blij van?